Cuina
A Foc i Caliu prioritzem la qualitat de les nostres carns i peixos i cuidem tots els detalls en l'elaboració perquè puguis delectar-te en el seu sabor.
Per a les nostres carns disposem de dues càmeres maduradores DRY AGED, amb una àmplia varietat de les millors carns Premium del Món. Més de 10 races i més de 10 talls diferents perquè puguis fer la millor elecció. Les nostres peces es tallen i es mostren al moment a la taula amb els seus certificats.
Se't farà la boca aigua amb l'aroma que desprenen les nostres carns Premium, com la Rossa Gallega, o el Tomahawk de Cebó Gallec quan són rostides al nostre grill obert.
Algunes de les nostres carns:
• Tomahawk d'encebó Gallec
• Buey Tudanco amb maduració de 8 mesos
• Rubia Gallega Premium amb maduració de 2 mesos
• Roxa d’Ouro
• Simmental Alemana
• Hereford
• Wagyu
• Kobe Japonès
També són molt populars entre els nostres clients les nostres delicioses pizzes casolanes elaborades al forn de pedra.
Com a colofó a un bon menjar, unes saboroses postres casolanes com els nostres pastissos individuals de Rafafaello o Ferrero Rocher.
I per als amants del bon vi, disposem d´una vinoteca amb una àmplia i selecta col•lecció de vins.